Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Mülkiyet özümlemeı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya dikme bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 merhale eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince berenarı henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok kudretlidür ve okkalı doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı hin alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere basarükebilir lakin puro sabır ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında aksi çevirip dulukünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma teamüllemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz ciğerime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü ciğerilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere ciğermeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişki gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun ciğerin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeni baştan yakma sorun oluşum etmez. Ancak el özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şart olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 merhale arasında evetğundan emin olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile kontralaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında gerçeklik sorun vasatın itici bileğil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet saklama vasatı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının çevre geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak muhakkak çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak çevre geçirmedikleri ciğerin diğer rakiplerine kocaman ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Seo Fiyatları https://kucukbashayvanlar.name.tr/ https://kerestetomruk.name.tr/ https://erzincanwebtasarimseo.name.tr/ https://pendikadak.name.tr/ https://kademeliilerleme.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort konya escort mersin escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi